avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... contributie sanatate
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

contributie sanatate

buna ziua
va rog sa ma lamuriti si pe mine in urmatoarea problema
sunt inscrisa la medicul de familie de la spitalul militar, stiam ca se evidentiaza separat contribuita la sanatate , adica platesc in alta parte
pana acum am platit la casbv si nu au zis ca ar fi gresit, sa inteleg ca isi impart ei banii ?
Cel mai recent răspuns: SORINA POPESCU , Consultant fiscal 18:37, 16 Martie 2010
Contributiile le sanatate se platesc la Casa de asigurari unde aveti medicul de familie. In acest caz ar fi trebuit sa declarati si sa platiti la OPSNAJ.CASBV nu au spus ca e gresit pentru ca nu aveau de unde sa stie unde este medicul d-voastra de familie , daca d-vostra ati facut o declaratie la ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie sanatate AlinaMaxim AlinaMaxim Buna ziua.Ma poate ajuta cineva si pe mine!? Sunt nou angajata in domeniul salarizare si am salariati din diverse judete ale tarii. Stiu ca,conform art.208 ... (vezi toată discuția)
Declaratie pe propria raspundere - la ce medic de familie sunt inscris ioion ioion Aceasta declaratie este doar pentru a preciza la ce casa de asigurari de sanatate sunt inscris sau trebuie sa fiu la zi cu platile catre acel CAS? Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Contributie sanatate pentru persoane fara venit AdiLutas AdiLutas Buna ziua, Imi puteti spune daca o persoana care nu are un serviciu si nici un fel de venit este obligata sa plateasca asigurare de sanatate? (vezi toată discuția)