avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... dubii despre certificatul medico-legal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

dubii despre certificatul medico-legal

Buna ziua am avut un accident cu victima si de mai mult de 3 luni astept sa ajunga certificatul medico-legal la politie . Desi in dosar apare cum ca s-ar fi dus victima la IML si si-ar fi facut expertizele necesare , totusi certificatul medico-legal tinde sa devina o enigma pentru mine .
Am tot incercat de nenumarate ori sa aflu de ce nu ajunge la politie acest certificat si de fiecare data mi se invoca acelasi raspuns : asteptati este pe drum trebuie sa ajunga , dureaza ceva (poate o dura ,dar refuz sa cred ca peste 3 luni)
Cu cine pot lua legatura / sau se poate depune vre-o plangere ceva pentru grabirea acestui certificat care tinde sa nu mai ajunga niciodata .
Am citit mai multe posturi pe forum dar , mai la toate certificatul medico legal a ajuns chiar mai repede decat ar ajunge dosarul de la politie - parchet
Tin sa mentionez faptu ca vatamarea (nu exista victima invocand diverse motive pentru a se interna)

Multumesc Anticipat!
Cel mai recent răspuns: pynu , utilizator 16:48, 15 Iunie 2010
Pai si cum este posibil asa ceva , nu am prelungit dovada 5 LUNI! si acum brusc ma trezesc ca mai tre sa stau inca 3 luni pe bara , iar politistul mi-a spus cu totul altceva!
pynu a scris:

Pai si cum este posibil asa ceva , nu am prelungit dovada 5 LUNI! si acum brusc ma trezesc ca mai tre sa stau inca 3 luni pe bara , iar politistul mi-a spus cu totul altceva!

Acestea sunt prevederile legale.
pai si atunci la udriste de ce mi s-a zis ca nu e adevarat , ca se aplica perioada dovezii neprelungite , nu suna putin cam absurd sa stau fara permis un an?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vatamare corporala din culpa francesca_25 francesca_25 buna, as dori daca se poate un sfat cu privire la urmatoarea problema: in luna aprilie a.c. am tamponat un alt autovehicul iar raportul politiei m-a scos pe ... (vezi toată discuția)
Accident pe trecerea de pietoni Ciprian1976 Ciprian1976 As dori un sfat in legatura cu situatia in care ma aflu: Pe 10 martie 2010 am lovit un baiat pe o trecere de pietoni(de fapt a venit in fuga si s-a lovit de ... (vezi toată discuția)
Retinerea permisului de conducere dapetria dapetria Buna ziua. As dori sa aflu daca in cazul unui accident rutier minor, dar soldat cu victima care a necesitat investigatii medicale (radiografii) si mica ... (vezi toată discuția)