Buna ziua am avut un accident cu victima si de mai mult de 3 luni astept sa ajunga certificatul medico-legal la politie . Desi in dosar apare cum ca s-ar fi dus victima la IML si si-ar fi facut expertizele necesare , totusi certificatul medico-legal tinde sa devina o enigma pentru mine .
Am tot incercat de nenumarate ori sa aflu de ce nu ajunge la politie acest certificat si de fiecare data mi se invoca acelasi raspuns : asteptati este pe drum trebuie sa ajunga , dureaza ceva (poate o dura ,dar refuz sa cred ca peste 3 luni)
Cu cine pot lua legatura / sau se poate depune vre-o plangere ceva pentru grabirea acestui certificat care tinde sa nu mai ajunga niciodata .
Am citit mai multe posturi pe forum dar , mai la toate certificatul medico legal a ajuns chiar mai repede decat ar ajunge dosarul de la politie - parchet
Tin sa mentionez faptu ca vatamarea (nu exista victima invocand diverse motive pentru a se interna)
Pai si cum este posibil asa ceva , nu am prelungit dovada 5 LUNI! si acum brusc ma trezesc ca mai tre sa stau inca 3 luni pe bara , iar politistul mi-a spus cu totul altceva!
Pai si cum este posibil asa ceva , nu am prelungit dovada 5 LUNI! si acum brusc ma trezesc ca mai tre sa stau inca 3 luni pe bara , iar politistul mi-a spus cu totul altceva!
pai si atunci la udriste de ce mi s-a zis ca nu e adevarat , ca se aplica perioada dovezii neprelungite , nu suna putin cam absurd sa stau fara permis un an?