avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Cum facturez
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Cum facturez

O firma de transport din Romania face un transport de marfa catre Serbia o firma din serbia? cu tva sau fara?
Firma din romania face catre serbia un transport de marfa dar la comanda unei case de expeditie din Romania.Cu tva sau fara?
Cel mai recent răspuns: danike , utilizator 18:23, 17 Martie 2010
sunt doua spete diferite sau una singura?

cu cine are contract de prestari servicii firma de transport din romania? in ambele cazuri? exista un export de marfa din romania in serbia?
dati-ne mai multe detalii ca sa va putem raspunde concret, nu pe presupuneri.
Se factureaza TVA
cum va argumentati raspunsul, d-na Manea?
Titlul VI - art. 125 si urm. Cod fiscal
firma din romania are contract cu o frima din Serbia si mai are contract cu o casa de expeditii din Romania si face transportul in Serbia

Alte discuții în legătură

Transport marfa intracomunitar Contabilitate sector 4 evoCONTA Contabilitate sector 4 evoCONTA O soc.romana A transporta tot pt o soc.romana B marfa in Serbia. Soc.A emite factura de transport catre soc.B cu sau fara TVA? (vezi toată discuția)
Transport nonue cimpazu cimpazu buna ziua, eu soc. romaneasca prestez servicii de transport pt o SC rom. pe ruta romania-serbia. facturez cu tva? multumesc mult! (vezi toată discuția)
Scutire tva crinarug crinarug Firma X din Romania (CAEN 5229) are un contract incheiat cu o firma din China, in calitate de casa de expeditie, pentru care primeste facurile de transport ... (vezi toată discuția)