Corina Capotã 
	    	Avocat

Corina Capotã 
	    	Avocat	    

ContSters126873 
	    	Utilizator

ContSters126873 
	    	Utilizator	    

sunt facute
Sa depuneti actele la ORC pentru ca aceasta operatiune sa fie opozabila tertilor. ;)
 ContSters126873, utilizator
 ContSters126873, utilizator 	
			 ContSters60554 
	    	Utilizator

ContSters60554 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 ContSters126873	                   

am cesionat societatea in alt  judet.cine se face responsabil de declaratia 050.actualulu sau fostul administrator ?.precizez  ca firma a avut datorii. cel ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters126873	                   

am cesionat societatea in alt  judet.cine se face responsabil de declaratia 050.actualulu sau fostul administrator ?.precizez  ca firma a avut datorii. cel ... (vezi toată discuția)

pkey	                   

Am si eu o intrebare. Am avut un SRL in care eram asociat unic. Am cesionat-o cuiva am facut cesiune parti sociale, decizie asociat unic .....etc, proces ... (vezi toată discuția)
	                    pkey	                   

Am si eu o intrebare. Am avut un SRL in care eram asociat unic. Am cesionat-o cuiva am facut cesiune parti sociale, decizie asociat unic .....etc, proces ... (vezi toată discuția)

justyno12345	                   

Daca s-a facut un act aditional in care se stipuleaza: cesiunea  partilor sociale ,revocarea vechilor asociati  din functia de administratori punerea ... (vezi toată discuția)
	                    justyno12345	                   

Daca s-a facut un act aditional in care se stipuleaza: cesiunea  partilor sociale ,revocarea vechilor asociati  din functia de administratori punerea ... (vezi toată discuția)