Cititi cu atentie contractul de comodat privind drepturile si obligatiile dv. Daca se prevede ca sunteti obligat la plata utilitatilor consumate, atunci pe acestea le veti plati si nimic mai mult. Daca aveti nelamuriri privind modul de decontare facut de proprietar privind utilitatile, puteti solicita in scris acestuia, daca verbal nu va puteti intelege, sa va prezinte factura de utilitati pentru a verifica daca modul de impartire a contravalorii acesteia s-a efectuat conform clauzelor contractului de mandat. In caz contrar, nu puteti fi obligat la plata unei sume mai mari decat cea consumata potrivit regulii stabilite concret in contract. ;)
Eu nu m-am gindit niciodata la taxa asta RADIO/TV.
Nimeni nu poate fi obligat prin lege sa cumpere produse sau servicii.
Constitutia interzice lucrul asta.
Constitutia nu autorizeaza Guvernul sa impuna cumpararea fortata a unor produse/servicii.
Guvernul nu trebuie niciodată să impună cumpărarea de servicii ca o condiţie a cetăţeniei române.
Principiul libertatii economice şi al libertăţii individuale.
Daca Guvernul ar avea putere să ordone românilor să cumpere anumite produse atunci ce rost mai are "Programul Rabla" sau orice alte proiecte de subvenţionare a bunurilor eficiente energetic ?
La ce bun ... când pur si simplu ar putea să ordone românilor să cumpere anume produse, autovehicule, frigidere, masini de spalat ... etc ?
Dacă ne obligă să cumpărăm un abonament la o televiziune la care nu se uită nimeni ... atunci de ce nu ne obligă să cumpărăm şi un abonament la cluburi SPA sau anumite cantităţi de fructe/legume?
Asta este un fel de taxă pe prost, adică taxă pe român.
Stai pe un scaun ... nu faci nimic ... iar Guvernul te obligă să plăteşti o taxă ... doar pentru faptul că exişti.
Ar trebui contestată în justiţie !
Nu m-am gândit până acum.
Dar iată că m-am gândit acum.
ªi asta e părerea mea.
Taxa radio tv
SebastianTM
Buna seara, am o problema cu SRTV.
Sunt adiministratorul unei societati comerciale de tip SRL, in cadrul societatii sunt si administator, asociat unic dar ... (vezi toată discuția)
Taxa radio tv
SebastianTM
Buna seara, am o problema cu SRTV.
Sunt adiministratorul unei societati comerciale de tip SRL, in cadrul societatii sunt si administator, asociat unic dar ... (vezi toată discuția)
Taxa radio
mititza
Buna ziua! LA MULTI ANI!
Recent am primit un telefon de la SRTV ca sunt restant din 2007 cu suma de cca. 360 lei la taxa radio. Pana acum nu am primit nimic ... (vezi toată discuția)