oare? sa mi demonstreze ca beneficiez de serviciile lor... si platesc... sa mi demonstreze, ca am un contract cu ei, si tot asa, ca posed macar un aparat de radio... daca nu... cum poti sa ceri bani, doar asa, fara sa oferi servicii? ce inseamna asta? suna a taxa...de protectie... cum fac tiganiii
Cred ca s-a avut in vedere finantarea srtv din banii bogatilor, firme in cazul nostru. Constitutia, domnule avocat are principii generale. Am invatat la scoala dar, in calitate de cadru militar de ce mi se interzice libera asociere intr-o societate comerciala printr-o lege speciala? e vorba de specialia non derogant? Eu as fi de acord sa dam in judecata statul pentru taxa asta si vin cu 120 lei contravaloarea abonamentului de un an la radio. Amatori? Cine strange banii? Cine se ocupa? Sau hai sa strangem semnaturi pentru anularea ei!!! Sau ne gandim mai bine la artisti? la nevazatori? etc? nu stiu, subiectul ramane deschis...
ideea este, ca daca nu beneficiez de un serviciu, nu te pot obliga sa platesti... si nici nu poti obliga pe cineva sa accepte serviciile tale... in cazul nostru radiodifuziunea romana...
Ba te pot obliga prin lege. D aia-i lege. Sa te oblige. Daca tot ma obliga sa l platesc, il si ascult. Sincer, este un post fff bun de radio, ai ce invata. Aaaa il platesc de 2 ori, o data pe firma, o data cu factura la renel#-o. Si? asta e! Asa cum am mai spus, cine vrea sa se ocupe de abrogarea ei?
da, dar eu sint intr un centru comercial. si nu am factura de renel... si nici radio... asa ca... nu are cum sa ma oblige... nu sint copil de 10 ani....
Taxa radio tv
SebastianTM
Buna seara, am o problema cu SRTV.
Sunt adiministratorul unei societati comerciale de tip SRL, in cadrul societatii sunt si administator, asociat unic dar ... (vezi toată discuția)
Taxa radio tv
SebastianTM
Buna seara, am o problema cu SRTV.
Sunt adiministratorul unei societati comerciale de tip SRL, in cadrul societatii sunt si administator, asociat unic dar ... (vezi toată discuția)
Taxa radio
mititza
Buna ziua! LA MULTI ANI!
Recent am primit un telefon de la SRTV ca sunt restant din 2007 cu suma de cca. 360 lei la taxa radio. Pana acum nu am primit nimic ... (vezi toată discuția)