avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1058 soluții astăzi
LIVE, ACUM (320 PARTICIPANȚI) Formarea angajaților și responsabilitățile SSM ale angajatorului: Cum să te conformezi efectiv și să eviți sancțiunile ITM
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Nedeclarare apel
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Nedeclarare apel

va rog sa-mi mai spuneti si mie care ar fi pasii ce ar trebui urmati in cazul in care avokta care am avuto nu ia facut apelu,si din cate am inteles daca nu a fost inaintat apelu nu mai are sanse sai mai miceasca din pedeapsa,iar daca face recursul nu face decat sa mai amane arestarea.....el a avut proces pe 3 luna asta la care nu sa prezentat.mai are vreo sansa cel putin sai mai miceasca din pedeapsa ...?
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 07:05, 17 Martie 2010
In situatia data in sensul ca inculpatul nu a fost prezent la ultimul termen de judecata, termenul de apel de 10 zile curge de la data comunicarii sentintei.Sa contacteze urgent un alt avocat.Exista si posibilitatea repunerii in termen al apelului declarat.;)
Ultima modificare: Miercuri, 17 Martie 2010
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
Termenul de declarare a apelului şi recursului pentru inculpatul care a lipsit atât de la dezbateri, cât şi de la pronunţare, chiar dacă a fost reprezentat de apărător, curge de la comunicare. ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs dumutaadrianred dumutaadrianred Buna, in cazul unei comunicari minuta penala,primita de inculpat, in care scrie \\" Cu drept de apel in termen de 10 zile de la comunicare \\" si inculpatul ... (vezi toată discuția)
Necomunicarea hotararii primei instante si lipsa la judeca a inculpatului in faza de urmarire penala.declarare apel de catre aparatorul ales CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Necomunicarea sentintei penale catre inculpatul lipsa la toate termenele de judecata constituie un viciu de procedura in mod clar. In speta, as vrea sa stiu ... (vezi toată discuția)
Recurs dupa 6 luni pentru lipsa comunicare georgiana.td georgiana.td Am primit o amenda penala pt. o infractiune legata de circulatie. Amenda e foarte mare , am incercat sa fac un credit sa o platesc , dar nu am reusit inca. ... (vezi toată discuția)