avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Lege Marire Ajutor inmormantare-Vor banii Inapoi
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Lege Marire Ajutor inmormantare-Vor banii Inapoi

In data de 11.01.2010 a decedat mama mea.Am depus dosarul in 13.01.2010.Mi-au dat banii in 20.02.2010.Legea de marire a intrat in vigoare.Acum imi cer inapoi 130,00 lei ca mi-au dat pre mult si acum va intreb.

Terbuie sa-i returnez?
Ce zice legea noua lege?
Se va lua in considerare pentru marirea ajutorului data decesului sau data cand mi-au dat ei banii?
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 10:50, 17 Martie 2010
Trimiteti-i la plimbare!
Nu conteaza data la care ati facut cererea , ci data la care ati ridicat banii! Daca la data ridicarii banilor exista o noua lege care va permitea sa luati un ajutor de inmormantare mai mare , atunci legea aceea va este aplicabila!
Succes!=D>
Incepand cu data de 30 ianuarie 2010 cuantumul ajutorului de deces este de 1.836 lei. Cand ati ridicat banii noul cuantum avea deja "vechime".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor inmormantare marius333 marius333 as dori sa stiiu cat este ajutorul de inmormantare si ajutorul de deces (vezi toată discuția)
Ajutor inmormantare snow_deea snow_deea buna , am si eu o intrebare.......tatal meu a decedat in urma cu cateva zile si as dori sa stiu daca mama mea poate beneficia de vreun fel de ajutor din partea ... (vezi toată discuția)
Ajutor de deces mililori mililori mama mea a murit acu 2 saptamani,lucra la un liceu ca ingrijitoare.mi-au cerut de la liceu o copie dupa certificatul de deces.as dori sa stiu ce bani se da ,ce ... (vezi toată discuția)