Conform unei clauze scrisa marunt in contractul de credit foarte stufos, banca poate cesiona creanta unei terte firme de recuperari. De la data platii creantei d-voastre de catre acea firma catre banca, ea se subroga in drepturile bancii, fiind noul d-voastra partener.Operatia nu este reversibila, de acum inainte ramanand sa dansati numai cu acesti rechini, banca nemaiavand nici un rol.Toate intelegerile si acordurile de plata le veti face numai cu acestia.Banuiesc faptul ca nu este prescrisa creanta, adica nu au trecut mai mult de trei ani de la ultima plata?
Daca ati acumulat acele 137 de zile de intarzaiere banca va putea declara creditul scadent anticipat (foarte important pentru ca nu mai aveati rate) daca asta sa imtamplat acum 1 an si intre timp ati mai platit este posibil sa fi platit doar o parte din totalul debitului.
Banca neavant in cont sumata totala pe care o datorati va asteptat o perioada dupa care va cesionat catre o firma specializata in recuperarea creantelor care nu va accepta niciodata plati in rate pe perioade mari de timp. Mergeti la banca si luati un extras de cont ca sa vedeti ce suma datorati catre banca in fiecare luna si cat ati pladit dvs lunar.
Este imposibil sa va cesioneze banca daca nu era vorba de un credit neperformant.
ce inseamna creanta prescrisa.? sunt cu rata la zi. nu am datorii. dar am avut 20 d euro. creditul meu este unul ipotecar. va rog frumos daca puteti sa imi raspundeti mai detaliat.
Creanta prescrisa este suma care depaseste termenul de 3 ani.
Dar care este realitatea ,cand declarati la data de 17.martiew19;20 ca aveti restanta dar doar pe perioada unui an si suma este prea mare sa o pot achita atat de repede ,sau pe 24 Martie 21;12 cand declarati sunt cu rata la zi,nu am datorii