banca nu m-a notificat, dar m-au sunat cei de la firma de recuperare ca acum creditul este la ei. de fapt am si fost la reprezentantul firmei si am vorbit si mi-a zis ca acum creditul meu este exigibil si ca trebuie sa il achit intr-un an, pt ca am avut intarziere mai mult de 90 de zile. eu sunt la aceasta firma de recuperare din luna iunie 2009 si eu am aflat in februarie 2010 fiind contactata telefonic. cei de la banca mi-au spus ca acum sunt la firma de recuperare. am facut 4 cereri sa imi elibereze un grafic de rambursare a ratelor dar, nu am primit niciun raspuns. in final am fost la reprezentantul firmei si mi-a dat un grafic pe ultimile 12 luni, din care reiese ca am avut o datorie intr-o luna de 11 euro si intr-o alta luna tot 11 euro si cu aceasta suma am depasir cele 90 de zile. dar nu am fost notificata in scris. mi-au cerut sa semnez cu ei un contract in care ma oblig sa achit creditul intr-un an, dar nu lo-am semnat. as vrea sa merg la un avocat, dar eu nu am niciun act care sa imi confirme acest lucru. astept inca raspuns
insist sa mergeti la banca sa va faca copie dupa contractul initial de credit, sa cereti extrasul de cont pt a vedea toate platile ce le-ai facut catre ei, modificarile la contract daca au fost si modul in care au fost comunicate/acceptate ...
daca va sun si eu sa imi platiti niste bani ca ati ramas restanta la banca/ sau la firma aceea de recuperare mi-ati da banii??#-o
v-au justificat in vreun fel banii pe care vi pretind firma de recuperare?? :Ocat aveti penalizari, dobanzi si comisioane, cat rambursati din credit efectiv ... cred ca dvs platiti si nici macar nu stiti ce platiti. firma de recuperare trebuie sa va prezinte actele de cesiune a creantei de la banca si un mod de calcul ... apoi va puteti gandi sa negociati cu ei o reesalonare a datoriei. pana atunci nu platiti nimic
o reclamatie la protectia consumatorului ar fi de bun augur ... insa trebuie sa le trimiteti si lor o copie la contractul de credit :sorry:
citesc si ma cruces....
este oare asa de greu de inteles ce inseamna scadenta anticipata ???
totul este scris in contract, nu mai pierde-ti timpu cu mesaje pe forum in timp ce suma vi se mareste....
DA trebuie sa platiti integral daca creditul este declarat scadent anticipat si mai ales daca este cesionat la o firma de recuperare.
NU erau obligata banca sa va notifice. Avea-ti obligatia de a va plati rata la timp, 1 zi de intarzaiere conteaza si se strange.
DA. va putea trimite scrisoare de la banca dar sa nu ajunga, sa nu va ganditi la confirmare de primire, este o cheltuiala in plus pt banca.
DA va pot obliga conform contractului sa platiti integral sau sa va duca in executare.
DA puteti si trebuie sa insistati sa reesalonati cu firma de recuperare datoria dvs, sa o pl partial acum, apoi sa pl in rate...fiti deschisa la discuti cu ei pentru ca altfel vor considera ca sunteti de rea vointa si nu va vor ma face nici o rata.
ptr. burty! e clar ca esti omul lorX-(; bunaoara in contractul meu de credit, este stipulat clar: in cazul cesionarii, banca este obligata sa comunice, in scris, clientului
esti teribil de agresiv la necazurile oanei, ca ea sunt mii de cazuri!!!. pe ce te bazezi de esti atat de ironic???