avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
LIVE, ACUM Reges-Online: Operațiuni esențiale și situații speciale. Ghid practic pentru o gestionare corectă și eficientă a registrului
Accesează live evenimentul
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... cheltuieli de judecata in penal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

cheltuieli de judecata in penal

Buna ziua.
Sper sa ma poata ajuta cineva intr-o problema ivita recent in practica mea:
- unde se pot achita cheltuielile de judecata in favoarea statului la care a fost obligata o persoana condamnata definitiv?
Am nevoie urgent de un raspuns deoarece am o cerere de transfer persoana condamnata a carei admitere atarna la propriu de acest aspect.
Am tot cautat pe net si am intrebat si la instanta insa nimeni nu a putut sa-mi dea un raspuns clar in aceasta problema.
In care cont achit? Mai exact am cheltuieli de la Tribunalul Bucuresti, Curtea de Apel Buc si ICCJ care trebuie achitate.... si stau cu bani si nu stiu cui sa-i dau!!!:((
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 01:39, 18 Martie 2010
Mergeti la trezorerie si daca va plimba le faceti o cerere in scris cu nr de inregistrarea.
Da, la AFP, la trezorerie.
Din cate cunosc eu,platile in aceste situatii se fac la trezorerie
ok la trezorerie dar la care? ca eu am platit o parte in contul Curtii de apel prin mandat postal, cont luat de la executari penale, si mi s-au intors banii inapoi ca trezoreria nu-i poate primi ca nu-i contul bun.
oricum merg maine personal la trezorerie si intreb ....poate rezolv ceva...
multumesc oricum pentru sugestii si va tin la curent cu rezolvarea problemei
Eu cred ca nu m-ati inteles.Daca depuneti cerere rezolvati.Exista posibilitatea de a se angaja avocat special pt aceasta problema.Daca credeti ca va ajuta acest lucru pot exista avocati care sa se ocupe doar de aceasta problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire pe cont. ce solutie am? Cristina Vasile Cristina Vasile O firma s-a pomenit cu poprire pe conturile din banca si trezorerie pentru suma de 29.000 lei neachitata la bugetul statului. In acest caz, dupa cum se stie, ... (vezi toată discuția)
Executare pedepse penale mac6 mac6 1.In situatia in care o decizie a curtii de apel este atacata cu recurs la ICCJ mai este definitiva si poate fi executata pana la finalizarea procesului la ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa poluare laurapetre laurapetre Buna ziua, Ma numesc Laura si am o problema juridica. As dori daca se poate sa ma ajutati cu un sfat. Am contestat in instantele judecatoresti taxa de poluare ... (vezi toată discuția)