Buna ziua, va rog imi puteti raspunde la cateva intrebari.Am intarziat cu platile la un credit de nevoi personale, banca mi-a reziliat creditul , mi-a blocat contul si cand am luat legatura cu iei mi-au dat un nr de telefon de la un executor bancar.Intrebarea mea este urmatoarea: ce se poate intampla in continuare?o sa ma oblige sa platesc intrega suma ?sau daca se ajunge la executare silita, si apartamentul in care locuiesc mai are inca 2 proprietari si este ipotecat pentru un credit la o alta banca pot recurge la aceste masuri?sau mi se poate pune proprire pe salariu...cum pot proceda in continuare?
Buna ziua.
Daca nu ati garantat creditul cu un imobil, in principiu nu vi se va pune sechestru pe imobil.In cazul acesta cred ca vi se va pune poprire pe salariu si in caz exceptional se va ajunge la executare de imobil.
Mai cititi totusi cu atentie contractul de creditare si vedeti daca aveau dreptul doar pentru o intarziere de plata sa rezilieze creditul fara o notificare ,somatie etc.facuta in prealabil.
Prima data, cred ca bunul avut in vedere pentru executare in caza de neplata este chiar bunul achizitionat in rate si nu alte bunuri sau venituri.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Poprire
Zgarcanstein
Bună ziua! V-aș ruga să-mi spuneți dacă, în urma unei sentințe judecătorești definitive, prin executare silită poate fi pusă poprire pe contul ... (vezi toată discuția)
Executare silita
neagu simona
Am credit de nevoi personale la doua banci.In cazul in care nu am putut achita mai bine de 6 luni , deoarece am fost in somaj si una dintre banci mi-a inaintat ... (vezi toată discuția)