avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general listari lunare
Discuție deschisă în Contabilitate în general

listari lunare

1. In cate exemplare tiparesc NIR-ul?
2. Dar Registrul de casa? In 2 exemplare sau este suficient 1 singur exemplar? Pana acum le tipaream in 2 ex. , dar o colega a avut un contral si i s-a spus ca este suficienta listatea lunara a celor 2 documente intr-un singur exemplar.
3. Ce se listeaza in fiecare luna si mai ales, in cate exemplare?
Cel mai recent răspuns: Daniela Vorovenci , Consultant fiscal 10:13, 18 Martie 2010
Un examplar din NIR si Registr de Casa sunt suficiente, fiindca aceste se depun la dosar. Puteti sa le listati si in mai multe exemplare, daca aveti nevoie de mai multe.
Puteti sa le printati intr-un singur exemplar , cu mentiunea ca trebuie sa le semnati si stampilati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arhivarea chitantelor emise din aplicatii contabile eliasav eliasav Din aplicatiile software, chitanta se listeaza in 2 exemplare: - un exemplar pt platitor - un exemplar ramane la institutia/agentul economic care incaseaza ... (vezi toată discuția)
Depunere bilant otilica otilica Nu am semnatura electronica si trebuie sa depun bilantul la ghiseu. Trebuie ca bilantul si anexele sa fie semnate , stampilate si apoi scanate inainte de ... (vezi toată discuția)
Borderou fise ficale branzovenescu branzovenescu Am fost la fisc si mi s-a spus ca fisele fiscale trebuie predate cu borderou. M-am intors la calculator si exista un buton vizualizare borderou, dar nu ... (vezi toată discuția)