avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1291 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... scoatere de sub sechestru judiciar
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

scoatere de sub sechestru judiciar

am o hotărâre judecătorească definitivă şi irevocabilă privind proprietatea asupra unui apartament.pe timpul judecării cauzei apartamentul a fost pus sub sechestru judiciar.în mod normal cu ajutorul hotarârii instanţei se putea scoate ap de sub sechestru dar cererea de punere sub sechestru este sub un nr diferit de cel al dosarului in cauză.ªtie cineva procedura de scoatere de sub sechestru în acest caz?
Cel mai recent răspuns: cristiirimia , utilizator 13:27, 18 Martie 2010
Formulati o cere catre instanta de judecata, prin care solicitati scoaterea de sub sechestru judiciar, avand ca motive incetarea situatiilor care au stat la baza constituirii respectivei masuri asiguratorii.
Temeiul de drept este in C. pr. civ.
Codul de procedura civila ,capitolul IV Sechestrul asigurator si judiciar,Art 591-601
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sechestru andrea21 andrea21 Se poate pune sechestru obligatoriu asupra unui inmobil fara o sentinta definitiva si irevocabila ? (vezi toată discuția)
Sechestru asigurator Dima Mihaela Dima Mihaela Buna dimineata. Spuneti-mi va rog, exista vre-un articol in Cod de proc.civ. prin care sa se poata depuna cerere la instanta pentru instituirea unui sechestru ... (vezi toată discuția)
Sechestru judiciar MIHAELA 1968 MIHAELA 1968 Va rog sa-mi permiteti o intrebare/nelamurire : solicit sechestru autoturism - m-am documentat si partea adversa (paratul) are drept la recur 5 zile . ... (vezi toată discuția)