Roxana alina  Stancu   
	    	Avocat

Roxana alina  Stancu   
	    	Avocat	    

syma 
	    	Utilizator

syma 
	    	Utilizator	    

Antoanela Geaman 
	    	Avocat

Antoanela Geaman 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 alex201888	                   

Neata, sunt in proces de divort cu sotia, ea sta in casa pe care am achizitionat-o inainte de casatorie, prin credit PC, durata 25 ani, deci este bun propriu. ... (vezi toată discuția)
	                    alex201888	                   

Neata, sunt in proces de divort cu sotia, ea sta in casa pe care am achizitionat-o inainte de casatorie, prin credit PC, durata 25 ani, deci este bun propriu. ... (vezi toată discuția)

mustang	                   

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi:
Sunt necasatorit; am un apartament cumparat in urma cu 1 an, avans + credit pe 30 ani. Mai am un teren ... (vezi toată discuția)
	                    mustang	                   

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu niste sfaturi:
Sunt necasatorit; am un apartament cumparat in urma cu 1 an, avans + credit pe 30 ani. Mai am un teren ... (vezi toată discuția)

cristibal	                   

Buna ziua! Va salut pe toti. O sa intru direct in subiect. Anul trecut in august am luat un credit ipotecar cu care am cumparat bineinteles o locuinta :D . ... (vezi toată discuția)
	                    cristibal	                   

Buna ziua! Va salut pe toti. O sa intru direct in subiect. Anul trecut in august am luat un credit ipotecar cu care am cumparat bineinteles o locuinta :D . ... (vezi toată discuția)