avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 615 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Se pregateste ceva ............
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Se pregateste ceva ............

Stie cineva ce se pregateste, cei de la INM toate ziua fac adrese catre CSM pt. modificarea examenului in anul 2007, desi pe undeva nu inteleg din cate stiu in 2006 a fost singurul an in care toate locurile au fost ocupate dar probabil nici asa nu e bine !!!!!!!!!
Cred ca cineva "important" nu a intrat si atunci..........e normal sa modifici modul de admitere, NU ?
Altfel eu nu vad nici un motiv M.J. toate ziua "plange" ca nu are personal dar daca la un concurs se ocupa toate locurile atunci trebuie modificat urgent nu-i asa?
Va rog sa verificati pct. 4 [ link extern ]
Va rog sa verificati pct. 13 [ link extern ] >
Cel mai recent răspuns: Gavril , utilizator 10:07, 4 Februarie 2007
Nu te mai agita de acum. Oricum nu ai cum sa afli decat in vara ... cand se va face anuntul oficial.
Lasa-ti tenul sa se relaxeze si nervii sa se destinda. Vor avea destul de furca in vara ... :D
Ultima modificare: Miercuri, 17 Ianuarie 2007
Gavril, utilizator
este posibil sa se introduca noi probe eliminatorii, precum tir cu nervii justitiabililor, trecerea cu o suta de dosare in brate pe langa jaloane (corpuri umane sprijinind culoarele instantelor) sau sa se elimine probe eliminatorii, precum: testarea grila de pana acumB-) si sa ramana doar proba de alergare a sutei in mai putin de 9000 secunde si desenarea unui copac cu genealogia pilelor, de la ministru in jos...:D
Ultima modificare: Miercuri, 17 Ianuarie 2007
lara_croft, utilizator
Da ai o atitudine pozitiva si imi place GAVRIL asa te vreau , dar gestul in sine ma deranjeaza, schimba in fiecare an regulamentul de ce................? ªi cu atata transparenta (CSM+INM) au reusit sa reduca si termenul de anuntarea a bibliografiei si a tematici de concurs de la 90 la 60 de zile prietenii stiu de ce " ne relaxăm gândim problema, că doar nu suntem ................" (CSM+INM)
Ref. Nota Directiei resurse umane si organizare nr. 13024/DRUO/2006 si nota Directiei legislatie, documentare si contencios nr. 1285/L/2006 ce are ca obiect propunerea INM de modificare a Regulamentului privind concursul de admitere si examenul de absolvire a INM si de asemenea, de modificare a Regulamentului INM si Nota Directiei resurse umane si organizare nr.15544/DRUO/2006, ce are ca obiect Raportul privind organizarea si desfasurarea concursului de admitere la Institutul National al Magistraturii, concurs desfasurat in perioada 31 august - 17 septembrie 2006

Anton Pandrea:
"Propun ca aceste regulamente sa mearga la grupurile de lucru pentru intocmirea unor noi Regulamente si sa ne trimita varianta finala si nu propuneri."

Dupa ascultarea directorului INM, dl. Salagean, s-a votat in acest sens, in unanimitate.

[ link extern ]


Dat fiind nr mare de participanti si renuntarea la proba practica de rezolvare a unei spete, unde se pica pe capete si ramaneau locuri libere, este posibil sa introduca o noua cerinta pt admiterea dosarului de inscriere: media de absolvire si nota de licenta sa fie peste 8.00.
Sa nu credeti cumva ca vreau sa va descurajez dar asta se discuta. Fiindca sunt multi care dau la plesneala sau ma rog la ,,semi"plezneala ca sa spun asa, se cauta eliminarea lor. Un argument in acest sens este si taxa, (350 lei) care la vara va fi poate si mai mare.

Alte discuții în legătură

Regulament nou? andisor andisor este un nou regulament pt aDMitere in magistratura? (vezi toată discuția)
Examen inm Marinela Chirita Marinela Chirita stiti ceva despre o noua data pentru sustinerea examenului la inm, in decembrie? pt ca eu stiu ca ex este in septembrie pt inm si in martie pt magistratura. ... (vezi toată discuția)
Admitere inm nela.strugariu nela.strugariu este cineva dispus sa discutam pe forum azi? ceva noutati despre admiterea in INM?:-/ (vezi toată discuția)