avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Completare carte munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Completare carte munca

Am lucrat acum 3 ani la o societate comerciala, timp de 6 luni. Dupa aceea m-am angajat la o alta societate. Cartea mea de munca este la mine, dar nu este completata cu perioada lucrata la nici unul dintre cei 2 angajatori.
Acum am nevoie de o copie a cartii de munca actualizata.
Cum trebuie sa procedez pentru a mi se trece in cartea de munca si perioada lucrata la primul angajator?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Marius Iliescu , Consultant resurse umane 10:31, 19 Martie 2010
ncris78 a scris:

Primul angajator nu vrea sa elibereze adeverinta. Spune ca este suficient contractul de munca si decizia de incetare a contractului de munca. Se poate face inregistrarea in cartea de munca si pe baza celor 2 acte mentionate mai sus?

Atitudina angajatorului este abuz
Sesizati ITM responsabil
Adeverinta vi se va elibera numai daca nu ati avut carnet de munca. In situatia in care, la data angajarii ati avut carnet de munca perioada lucrata vi se va trece in carnet pe baza actelor depuse de angajator la ITM. Solicitati inscrierea lor in carnetul de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare carte munca Andi24 Andi24 Buna ziua, Am un angajat care nu a mai avut carte de munca pana acum. Carnetele de munca ale firmei se tin la ITM. Cand depun acesta carte trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Adeverinta de vechime itm monageo79 monageo79 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o informatie foarte importanta pentru mine. In data de 12.03.2004 am incetat un contract de munca la o societate ... (vezi toată discuția)
Noi probleme cu vechiul angajator Catalin P Catalin P Dupa ce am reusit, intr-un final sa parasesc vechiul loc de munca - loc unde le-a luat 18 zile sa imi dea decizia, unde n-am avut unde sa imi depun demisia ... (vezi toată discuția)