avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1484 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cum pot obtine o declaratie din partea tatalui pt a ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cum pot obtine o declaratie din partea tatalui pt a calatori in strainatae cu fiul meu dar si tatal lui este in strainatae>

am unh baietel de 12 ani care este pe numele meu dar in certificatul de nastere este tr5ecut si tatal lui.trebuie sa plecam in strainatae dar tatal lui munceste tot iun strainatate cum ar putea sami trimita o declaratie?multumesac anticipat
Cel mai recent răspuns: Cecilia Popa , Avocat 23:47, 18 Martie 2010
Daca exista o hotarare de divort definitiva si irevocabila in care este specificat ca minorul este incredintata mamei nu mai este nevoie de acceptul tatalui.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drpturile mamei divortate cu un copil pentru emigrare Corinas Corinas Buna ziua, Sunt divortata de 10 ani si am un baiat de 11 ani. Vreau sa emigrez impreuna cu baiatul meu si nu stiu cum trebuie sa procedez. Am nevoie si de ... (vezi toată discuția)
Acordul tatalui pentru iesirea minorului din tara lacra74 lacra74 Buna seara..poate cineva sa ma lamureasca ca nu mai inteleg nimic.As vrea ca mama mea sa vina in Italia(unde sunt eu acum) inpreuna cu fata mea de 10ani.Am ... (vezi toată discuția)
Iesire din tara cu minor de 7 ani dupa divort mamica_1 mamica_1 Buna ziua, Am divortat in 2008 si am primit o hotarare definitiva si irevocabila de incredintare catre mama a minorului. Custodia nu este comuca, imi ... (vezi toată discuția)