avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 181 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... vechime in munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

vechime in munca

lucrez la o firma cu capital de stat,aflata in subordinea primariei ,in 24 oct 2009 am implinit 15 ani de munca pana la acea data vechimea imi era de 17 %,nu era normal ca apoi sa-mi fie marita la 20 % ,mai mult decat atat contractul colectiv de munca la nivel de inteprindere este expirat.d-na care se ocupa de cartile demuca refuza in cazul meu marirea ,dar in alte cazuri s-a tinut cont de marirea procentului de vechime
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:40, 19 Martie 2010
Sesizati ITM, are iz de discriminare sau v-a confundat cu un cetatean oarecare.
Sesizati mai bine Inspectia Muncii sau introduceti o actiune in instanta impotriva angajatorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Spor de vechime ? sadaka sadaka Buna tuturor, Va rog sa ajutati . Am facut de curad la un client o decizie colectiva cu marirea sal. minim brut . In mare, am marit sal celor cu minimul la ... (vezi toată discuția)
In ccm s-a negociat cu reprezentantii salariatilor o marire colectiva ... therioni therioni In CCM s-a negociat cu reprezentantii salariatilor o marire colectiva de salar identica pt toti angajatii (acelasi procent pt toata lumea). Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Salariu Irinelpp Irinelpp Hristos a inviat! In luna decembrie am avut salariu net 1000 RON la un salariu de 672 RON. Prin taierea sporului de tinuta si de hrana dar prin introducerea ... (vezi toată discuția)