Petre Enache 
	    	Avocat

Petre Enache 
	    	Avocat	    

Cristianna 
	    	Utilizator

Cristianna 
	    	Utilizator	    

Daniela SANDU 
	    	Avocat

Daniela SANDU 
	    	Avocat	    

Dan88 
	    	Utilizator

Dan88 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 bbn_1982	                   

Buna ziua!
Am de recuperat niste bani de la un client din anul 2008. Luna trecuta am trimis o notificare cu confirmare de primire pe adresa acestuia, dar a ... (vezi toată discuția)
	                    bbn_1982	                   

Buna ziua!
Am de recuperat niste bani de la un client din anul 2008. Luna trecuta am trimis o notificare cu confirmare de primire pe adresa acestuia, dar a ... (vezi toată discuția)

nicoleta_85	                   

o societate comerciala semneaza cu o alta societate un contract, prin care prima se obliga sa monteze diferite produse intr-un sediul al celei de-a ... (vezi toată discuția)
	                    nicoleta_85	                   

o societate comerciala semneaza cu o alta societate un contract, prin care prima se obliga sa monteze diferite produse intr-un sediul al celei de-a ... (vezi toată discuția)

radamaria	                   

ce solutie am, ca pers.fizica, sa recuperez de la o societate comerciala contravaloarea chiriei pe  5 luni, plus utilitatile care sar de 7500 lei ? Daca ii dau ... (vezi toată discuția)
	                    radamaria	                   

ce solutie am, ca pers.fizica, sa recuperez de la o societate comerciala contravaloarea chiriei pe  5 luni, plus utilitatile care sar de 7500 lei ? Daca ii dau ... (vezi toată discuția)