Ana Muntianu 
	    	Consultant fiscal

Ana Muntianu 
	    	Consultant fiscal	    

~ final discuție ~
 STEFAN ALINA	                   

Stiu ca e depasit deja subiectul. Am facut declaratia 101 dar am o vaga impresie ca am gresit . Nu imi este clar care este suma de recuperat corecta. Am urm ... (vezi toată discuția)
	                    STEFAN ALINA	                   

Stiu ca e depasit deja subiectul. Am facut declaratia 101 dar am o vaga impresie ca am gresit . Nu imi este clar care este suma de recuperat corecta. Am urm ... (vezi toată discuția)

CARMEN GHIMBASAN	                   

Va rog sa-mi spuneti daca in situatia in care sunt pe pierdere la trim IV si in declaratia 100 la 31.12.2009 eu am declarat de plata 1625 lei (impozit minim) ... (vezi toată discuția)
	                    CARMEN GHIMBASAN	                   

Va rog sa-mi spuneti daca in situatia in care sunt pe pierdere la trim IV si in declaratia 100 la 31.12.2009 eu am declarat de plata 1625 lei (impozit minim) ... (vezi toată discuția)

dni1967	                   

Buna ziua, 
am si eu nevoie de ajutor pentru confirmarea exactitatii completarii declaratiei 101 an 2009. 
Trim I - impozit D100=0
Trim II- impozit ... (vezi toată discuția)
	                    dni1967	                   

Buna ziua, 
am si eu nevoie de ajutor pentru confirmarea exactitatii completarii declaratiei 101 an 2009. 
Trim I - impozit D100=0
Trim II- impozit ... (vezi toată discuția)