avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... sanctionare minori
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

sanctionare minori

Buna ziua!
Am un baiat de 12 ani si in urma cu o saptamana, la ultima ninsoare, impreuna cu alti colegi la sfarsitul orelor, in curtea scolii s-a batut cu bulgari de zapada.La un moment dat cei 7 copii, colegi de clasa, au tabarat cu bulgari pe un altul care a cazut sub jetul de bulgari in zapada.
Mama copilului cazut a facut reclamatie la politia de proximitate cum ca fiul meu l-ar fi lovit cu un bulgare de gheata si de aceea i-ar fi venit rau.
Sunt chemata acum la aceasta politie pt a da declaratie, probabil, impreuna cu fiul meu.
As dori sa-mi puteti spune ce ar putea pati fiul meu sau chiar eu, ca parinte.
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: raglub , utilizator 11:39, 30 Martie 2010
numai 2 au primit un semn in catalog la nota de la purtare, cu creionul, au facut o gâlmă pe care o vor uita curand...
multumesc pentru ajutor si interes!
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nota purtare elev. paulionstoica paulionstoica Se poate scadea nota la purtare unui elev de clasa a-V-a, fara a se instiinta in scris parintii acestuia, inainte de a se trece direct la acest eveniment? (vezi toată discuția)
Sanctiuni elevi conf. rofuip sau rofui? Dia42 Dia42 Buna ziua. Sunt parinte si ma confrunt cu o dilema. Intre (ROFUIP) - Regulamentul de organizare si functionare a unitatilor de invatamant preuniversitar - vezi ... (vezi toată discuția)
Scaderea notei la purtare sabina1234 sabina1234 Ieri copilul meu a fost influientat de alt coleg care i-a lipit un absorban te spate la un baiat din clasa lui sa ii faca poza la acesta unde se vedea ... (vezi toată discuția)