avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general firma romaneasca sau reprezntanta unei firme din ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

firma romaneasca sau reprezntanta unei firme din Ungaria

Buna ziua,
Va rog sa ma sfatuiti care ar fi solutia cea mai buna pentru infiintarea unei firme de dezmembrari auto?
Am un prieten din Ungaria cu care m-as asocia in vederea infiintarii acestei firme, dar nu stim care solutie ar fi mai avantajaoasa din punct de vedere fiscal:
1. Sa infiintam firma in Ungaria si o reprezentanta in Romania
sau
2 Sa infiintam aici un SRL?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Florin Marius Savu , Consultant fiscal 10:10, 22 Martie 2010
Pentru a va raspunde corect trebuie sa cunoastem si legislatia din Ungaria. Chiar daca ambele tari sunt membre ale U.E. exista totusi particularitati nationale in legislatia fiscala si comerciala.
Sunt convins ca daca impreuna cu prietenul dv. faceti impreuna o analiza comparata a legislatiei pe cateva probleme punctuale care va framanta , veti gasi raspuns mai repede decat pe un forum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa versus srl papinni papinni Desi de profesie economist trebuie sa recunosc ca am ramas un pic in urma cu legislatia, in acest sens imi pun intrebarea daca un bun prieten avind un spatiu ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma mihai69 mihai69 Buna ziua, as dori sa-mi deschid un mic mag numai cu vracuri(doar e criza)masline,cafea,condimente,faina,malai,zahar....numai ca nu stiu ce forma de ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl vs srl-d markomarius1 markomarius1 Buna ziua, As dori sa infiintez o firma, si sunt in dilema cu privire la forma de infiintare: SRL sau SRL-D. La SRL-D, din cate stiu, trebuie sa ai o cifra de ... (vezi toată discuția)