avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 439 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Impozitul forfetar pentru 2010 la SRL infiintat in ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Impozitul forfetar pentru 2010 la SRL infiintat in 2009 si care nu a inceput actvitatea

Pentru un SRL infiintat in febr.2009 ,care nu si/a inceput activitatea nici in 2010 si pentru care exista declaratia pe propria raspundere data la registrul comertului ptr.a anul 2009,nu am reusit sa aflu daca acest impozit se plateste sau nu.
Sincera sa fiu ,la cat de stufoase sunt toate normele,codul fiscal si legislatia fiscala in general ,mi/a fost imposibil sa clarific acest caz particular.#-o:(
Cel mai recent răspuns: ContSters60554 , utilizator 13:06, 23 Martie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
cel mai bine pt d-voastra , depinde si ce planuri aveti in continuare, suspendarea activitatii la Registrul Comertului si aplicarea regimului derogatoriu , altfel aveti 2 cheltuieli inutile : imp minim si contabilul care intocmeste declaratiile .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiderea unui srl la registrul comertului rebecaa rebecaa Buna ziua Am avut un SRL deschis in 2005 si i am incetat activitatea in regim derogatoriu pe o perioada de 3 ani la finante incepand din 2008.Acum vreau sa l ... (vezi toată discuția)
Cum scap de un srl in urmatoarea situatie??? mycu_84 mycu_84 in septembrie 2008 am infiintat un srl cu profil constructii,dar din cauza crizei financiare mi-am zis sa mai astept un pic sa nu ma hazardez.am suspendat ... (vezi toată discuția)
Impozit forfetar pentru firme ce nu si-au inceput activitatea cantoclasic cantoclasic buna seara. sunt asociat unic intr-un S.R.L. infiintat anul trecut prin iulie, nu am inceput nici o activitate, nu am taiat nici o chitanta pe firma, nu am ... (vezi toată discuția)