ynocentta 
	    	Utilizator

ynocentta 
	    	Utilizator	    

Codul penal al Romaniei Art 18 -1 Nu constituie infractiune fapta prevazuta de legea penala ,daca prin atingerea minima adusa uneia dintre valorile aparate de lege si prin continutul ei concret,fiind lipsita in mod vadit de importanta,nu prezinta gradul de pericol social; al unei infractiuni
 Radu Gabrian 
	    	Mediator

Radu Gabrian 
	    	Mediator	    

~ final discuție ~
 Irina029	                   

Buna ziua.Am si eu o intrebare.In urma cu cateva zile o prietena a trecut pe la un magazin din Bucuresti pentru a schimba 2 per de incaltaminte.Magazinul din ... (vezi toată discuția)
	                    Irina029	                   

Buna ziua.Am si eu o intrebare.In urma cu cateva zile o prietena a trecut pe la un magazin din Bucuresti pentru a schimba 2 per de incaltaminte.Magazinul din ... (vezi toată discuția)

elena0318	                   

acum 2 luni jumatate eu si inca o persoana am fost la un magazin de haine
> de unde am sustras o pereche de blugi de 35 d lei...vanzatoarea nea prins
> si a ... (vezi toată discuția)
	                    elena0318	                   

acum 2 luni jumatate eu si inca o persoana am fost la un magazin de haine
> de unde am sustras o pereche de blugi de 35 d lei...vanzatoarea nea prins
> si a ... (vezi toată discuția)

tzuppy	                   

Am luat printre alte cumparaturi dintr-un selgros doua perechi de ochelari de soare in valoare de 75 ron pe care nu i-am platit(adica i-am sustras).La iesire, ... (vezi toată discuția)
	                    tzuppy	                   

Am luat printre alte cumparaturi dintr-un selgros doua perechi de ochelari de soare in valoare de 75 ron pe care nu i-am platit(adica i-am sustras).La iesire, ... (vezi toată discuția)