avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1627 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... nulitate pv nesemnat de contravient
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

nulitate pv nesemnat de contravient

buna ziua,
am primit o amenda de la politia comunitara precum ca as depozita moloz din mat de onstr pe domeniu public ceea ce am mentionat la mentiuni ca nu recunosc fapt.pe proces verbal mi-au gresit numele de doua ori si la date personale si la descrierea faptei si nu am semnat nici in dreptul contravientului. se poate sa contest pv pe motiv de nulitate si daca aveti cum vreun model anume.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 13:37, 28 Martie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
Lipsa martorului nu atrage nulitatea PV
Formulati contestatie impotriva PV la judecatoria responsabila locatiei unde a fost constatata si consemnata contraventia si solicitati proba legala care sustine contraventia atribuita in sarcina dvs
Ultima modificare: Duminică, 28 Martie 2010
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anularea procesului verbal de contraventie alina.t alina.t Ma confrunt cu o situatie foarte ciudata, cel putin pentru mine. La sfarsitul lunii aprilie m-a oprit un agent de politie pe raza localitatii Zlatna (jud. ... (vezi toată discuția)
Lipsa semnaturii agentului constatator de pe procesul verbal de contraventie tikva tikva In cazul cand lipseste semnatura agentului constatator de pe Procesul verbal de constatare a contraventiei conform art.17 din O.G. nr.2/2001 privind regimul ... (vezi toată discuția)
Contestare proces verbal de contraventie digxxx digxxx Buna seara. As vrea sa va cer sfatul in legatura cu un proces verbal care mi-a fost intocmit in data de 25.09.2008 deoarece am inaintat plangere impotriva ... (vezi toată discuția)