avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... cat este taxa de poluare pentru B.M.W. 316 motor 1600 ...
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

cat este taxa de poluare pentru B.M.W. 316 motor 1600 cu depreciere

cum se face deprecierea in functie de ce anume se face deprecierea
gasiti pe orice "motor de cautare", cautand "calcul taxa poluare", o serie de site-uri unde veti gasi rasp. la intrebarea care ati pus-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restituire taxa poluare Gabriella28 Gabriella28 Buna ziua!Fratele meu are o masina E2 de inmatriculat, cumparata din Germania. Conform deciziei de calcul eliberat de ANAF, a platit 1764 lei taxa poluare. ... (vezi toată discuția)
Depreciere dajualin dajualin am luat un golf 3 din \'94 cu motor de 1.6 si normal taxa ar fi de 832 de euro.am fost la rar si mi s-a dat un certificat de depreciere pe care scrie un ... (vezi toată discuția)
Taxa de poluare qwertygeo87 qwertygeo87 va rog sa imi da-ti niste informatii! as vrea sa imi inmatriculez masina dar nu stiu unde sa ma interesez daca se mai plateste taxa de poluare... am tot citit ... (vezi toată discuția)