avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 374 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general desfiintare srl
Discuție deschisă în Contabilitate în general

desfiintare srl

Buna ziua.
Am o firma -infiintata in 11.2008. De atunci si pana in ianuarie 2010 am desfasurat activitate in mod normal. Depun bilant la 31 decembrie 2009 , dar bilantul de lichidare cand trebuie sa-l depun avand in vedere ca pe 25.ianuarie 2010 am depus cerere la ORC pt. desfiintare. Care sunt operatiunile contabile de lichidare (prespun ca le inregistrez in ianuarie aceste operatiuni) si la ce data trebuie sa depun bilant de lichidare? #-o#-oVa multumesc anticipat!
(mentionez ca firma are inregistrata pierdere atat in 2008 cat si in 2009.)
Cel mai recent răspuns: Claudia Simion , Avocat 23:06, 23 Martie 2010
Banuiesc ca cererea v-a fost admisa in ianuarie 2010.
Aveti la dispozitie un termen 30 de zile (termenul de opozabilitate al creditorilor).
Dac-ati lichidat tot puteti face bilantul si la 31.01.
Trebuie sa obtineti si certificatul de atestare fiscala necesar radierii societatii din registrul comertului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate aflata in lichidare pentru nedepunere bilant Altheea Altheea Asociatul descopera ca societatea se afla in lichidare pentrui nedepunere bilant pe anul 2007, desi s-au depus bilanturile pentru 2008 si 2009. Ce se poate ... (vezi toată discuția)
Inchidere srl cu datorii miki72 miki72 Buna ziua, Sunt administrator la un SRL care inregistreaza datorii catre bugetul asigurarilor sociale si bugetul de stat. As dori inchid firma insa nu cred ... (vezi toată discuția)
Scrisoare de avertizare mariusrizea mariusrizea Buna ziua. Va rog a ma ajuta cu o rezolvare in cazul mai jos precizat. In 11.2007 am infiintat un SRL care nici pana in prezent nu a avut activitate. ... (vezi toată discuția)