avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1250 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... prelungire automata a unui contract?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

prelungire automata a unui contract?

Cum se poate sa-ti expire contractul la un abonament. tel. sa faci cerere cu 30 zile inainte de expirare,nu folosesti cartela sim, si sa vina facturi, pt. ca nu s-a aprobat cererea fiind anuntat prin sms. pe care nu il citesc?Este un contract valabil dupa ce expira perioada?( nu au fost achitate facturile, in acea perioada)
Cel mai recent răspuns: Marius Bote , Practician in insolventa 14:06, 24 Martie 2010
Probabil ca contractul a prevazut prelungirea automata.
Buna ziua.
Cred ca este vorba de acea luna in plus pe care firmele de telefonie o mai percep de la data cererii de reziliere a contractului.Asa procedeaza toti,mai facturează un abonament .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abonament cosmote miha_danna miha_danna Buna ziua! am si eu o problema. in 2007 mi-am facut un abonament la cosmote pe numele meu (ma angajasem la un partener cosmote si aveam anumite beneficii) pe ... (vezi toată discuția)
Reziliere contract nko80 nko80 buna ziua;in urma abuzurilor repetate a celor de la [editat de admin] am decis sa reziliez contractul cu ei.mentionez ca acesta expira in 2012.la incheierea ... (vezi toată discuția)
Contract telekom ContSters435654 ContSters435654 Nu rusesc sa scap de u abonament ,care a scazut in luna februarie a.c ,pentru care am cerut de mai multe ori rezilierea. .Chiar luna asta am primit factura ca ... (vezi toată discuția)