avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... REDACTARE HOTARARE
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

REDACTARE HOTARARE

AM HOTARARE SOLUTIONATA DIN 12.01.2010. DEFINITIVA SI IREVOCABILA....STIE CINEVA O CALE DE URGENTARE A REDACTARII EI...AM FACUT CERERE LA PRES ...SI DEGEABA....
Cel mai recent răspuns: monica_ka , utilizator 14:32, 24 Martie 2010
o alta cerere de urgentare a redactarii,uneori dureaza si 6 luni
LEGAL ALTA CALE DE URGENTARE NU E?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cat dureaza redactarea unei hotarari definitive? (caz solutionat de 7 luni) sofiatitan sofiatitan Buna ziua, Am avut un proces cu politia romana, care s-a solutionat in 19.02.2021, iar de atunci inca nu am primit hotararea definitiva. Este normal? Are ... (vezi toată discuția)
Ln cat timp se redacteaza o hotarare marystanga marystanga Buna seara a-ti putea va rog sa-mi spuneti cat dureaza redactarea unei hotarari judecatoresti?Hotararea a fost data de 3 luni dar nici acum nu s-a redactat. Am ... (vezi toată discuția)
Inca nu am primit hotararea instantei desi au trecut 3 luni de la pronuntare miliuta miliuta Au trecut mai bine de trei luni si inca nu am primit Hotarirarea definitiva si irevocabila de divort .Raspunsul invocat de de avocat este ca ,inca nu a fost ... (vezi toată discuția)