avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 793 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Sediul fix și sediul permanent: Controverse, clarificări și soluții pentru companii 

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Arhiva ICVL
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Arhiva ICVL

Va rog, daca puteti sa-mi spuneti daca ICVL din -nainte de 1989 este acum ROMCONFORT SA si daca gasesc aici arhiva ICVL ; doresc sa solicit o copie dupa un contract de vanzare cumparare din anii '70; Daca puteti sa- mi spuneti daca eliberarea acestei copii se taxeaza si cu cat ! Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Florentina Mihaela , utilizator 22:25, 24 Martie 2010
Intrati pe www.romconfort.ro.Gasiti acolo raspunsurile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare cumparea apartament-sume achitate armada_maxima armada_maxima Buna ziua, Am achizitionat un apartament care are un istoric de mai multi proprietari. Primul proprietar a achizitionat apartamentul de la stat (Oficiul ... (vezi toată discuția)
Fosta imobiliara ra amalia2ro amalia2ro Buna ziua, Este prima oara cand scriu in acest forum, dar va citesc de mult timp si in primul rand vreau sa va spun ca apreciez foarte mult raspunsurile ... (vezi toată discuția)
Pierdut acte casa marinica71 marinica71 nu pot dezbate o mostenire dupa parintii mei pentru ca cineva de rea credinta a luat actele si sunt de negasit(actele casei).cum pot face rost de altele pt a ... (vezi toată discuția)