Petre Enache 
	    	Avocat

Petre Enache 
	    	Avocat	    

Visco 
	    	Utilizator

Visco 
	    	Utilizator	    

Visco, utilizator
 Visco, utilizator 	
			 Ana-Maria  Dutescu 
	    	Avocat

Ana-Maria  Dutescu 
	    	Avocat	    

MIHAI GRIGORE 
	    	Avocat

MIHAI GRIGORE 
	    	Avocat	    

Visco 
	    	Utilizator

Visco 
	    	Utilizator	    

Visco	                   

Am folosit pt depozit de economii la banca, un cont deschis mai vechi, al carui titular era tatal meu, iar eu si mama mea, imputerniciti. Tatal meu a decedat, ... (vezi toată discuția)
	                    Visco	                   

Am folosit pt depozit de economii la banca, un cont deschis mai vechi, al carui titular era tatal meu, iar eu si mama mea, imputerniciti. Tatal meu a decedat, ... (vezi toată discuția)

danielanicoara	                   

Buna ziua,
Tatal meu a decedat in 2011. Am facut succesiunea in 2012, mama este in viata dar din mai 2013 este la un centru privat pentru bolnavii de ... (vezi toată discuția)
	                    danielanicoara	                   

Buna ziua,
Tatal meu a decedat in 2011. Am facut succesiunea in 2012, mama este in viata dar din mai 2013 este la un centru privat pentru bolnavii de ... (vezi toată discuția)

miara	                   

Daca o persoana are bani depusi in banca ( cu un imputernicit care poate scoate banii), dupa decesul sau acei bani revin imputernicitului sau se impart la toti ... (vezi toată discuția)
	                    miara	                   

Daca o persoana are bani depusi in banca ( cu un imputernicit care poate scoate banii), dupa decesul sau acei bani revin imputernicitului sau se impart la toti ... (vezi toată discuția)