avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Proprietar restantier decedat
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Proprietar restantier decedat

Buna seara! sper sa ma lamuriti si pe mine...intr-un proces cu asoc de proprietari pentru neplata datoriei la intretinere...asoc de proprietari a dat in judecata pe tatal decedat al sotului meu...sotul meu a apelat la o avocata care i-a garantat succesul acestui proces in favoarea lui, precum si plata cheltuielilor de judecata de catre asoc de proprietari, dar....azi l-a sunat sa-l informeze ca procesul s-a suspendat fara nici o decizie definitiva si irevocabila....
intrebarea mea este: care sunt motivele pentru care un proces aparent simplu, se suspenda?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 00:06, 26 Martie 2010
Procesul a fost suspendat fiindca datornicul a decedat ! Se asteapta o eventuala dezbatare a succesiunii pentru a putea fi introdus in cauza mostenitorul defunctului!B-)
decesul unei parti ( a persoanei care este reclamant sau parat) in cazul dvs. tata este parat si acesta nu mai exista, astfel ca aceasta cauza nu mai poate continua.Avocatu angajat trebuia sa stie acest lucru si sa nu va "imbete cu apa rece".Asociatia va trebui sa cheme in judecata sotia tatalui sau mostenitorii lui.Daca acest lucru nu se va mai intampla, foarte bine, ati scapat...:pleasantry:
pai si presupun ca lucrul asta avocata trebuia sa-l stie...
bun...si dupa dezbaterea succesiunii, dosarul se va redeschide impotriva mostenitorului? nu am mentionat k sotul meu se judeca pe acel apartament cu ceilalti 2 frati ai lui...
Mostenitorului ii va reveni atat cota la masa succesorala cat si obligatia de acoperit restanta acumulata la asociatia de proprietari de catre defunct

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare imobil datornici asociatie andreistan andreistan Buna ziua, In bloc avem o garsoniera cu restante la intretinere aproximativ 38.000 RON. Nu s-a mai platit intretinere de 6 ani. S-a luat decizia ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla daca reclamantul decedeaza inainte de a se pronunta o hotarare irevocabila in cauza? gabiberceni gabiberceni Avem o intrebare : daca tatal meu (reclamant) se stinge din viata inainte de finalitatea procesului, de revocare a unui contract v - c , ce se intamla in ... (vezi toată discuția)
Cum se procedează în cazul în care a decedat pârâta dintr-un proces cu obiectul pretenții, intentat abuziv de „șefii” unei asociații de proprietari ? flory_mr flory_mr Cum se procedează în cazul în care a decedat pârâta dintr-un proces cu obiectul Pretenții, intentat abuziv de „șefii” unei Asociații de Proprietari ... (vezi toată discuția)