Marcel Mihalache 
	    	Avocat

Marcel Mihalache 
	    	Avocat	    

mihai_dmc 
	    	Utilizator

mihai_dmc 
	    	Utilizator	    

Gabor-Tiberiu Gergely 
	    	Consilier juridic

Gabor-Tiberiu Gergely 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 luca_claudia72	                   

as dori sa-mi deschid un magazin cu haine si incaltaminte second hand. care din cele 3 forme ar fi mai indicat pfa, ii sau srl? (vezi toată discuția)
	                    luca_claudia72	                   

as dori sa-mi deschid un magazin cu haine si incaltaminte second hand. care din cele 3 forme ar fi mai indicat pfa, ii sau srl? (vezi toată discuția)

zimbrul68	                   

Intentionez sa-mi deschid un mic magazinas. Nu am inca firma si nu stiu  ce tip de persoana juridica sa aleg. Am inteles ca cele mai uzitate sunt PFA, Asoc. ... (vezi toată discuția)
	                    zimbrul68	                   

Intentionez sa-mi deschid un mic magazinas. Nu am inca firma si nu stiu  ce tip de persoana juridica sa aleg. Am inteles ca cele mai uzitate sunt PFA, Asoc. ... (vezi toată discuția)

ionelbarus	                   

care sunt avantajele si care sunt dezavantajele desfasurarii unei activitati pe \" Persoana Fizica Autorizata\"? dar pe \"Societate Comerciala\"? (vezi toată discuția)
	                    ionelbarus	                   

care sunt avantajele si care sunt dezavantajele desfasurarii unei activitati pe \" Persoana Fizica Autorizata\"? dar pe \"Societate Comerciala\"? (vezi toată discuția)