avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Mobila depozitata
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Mobila depozitata

Buna ziua
As vrea sa stiu cum as putea sa procedez cu vecina mea, care de mai bine de un an de zile si-a depozitat pe casa scarii mobilier (sifonier, mobila de bucatarie). Precizez ca locuiesc la etajul 4 din 4 (deci nu avem lift), iar acest mobilier ma obliga sa ma strecor pentru a intra in casa.
In plus, saptamana aceasta urmeaza sa-mi schimb mobila in apartament si, sincer, nu stiu cum voi face.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:23, 28 Martie 2010
Problemele aparute in cadrul imobilului ,de regulaa trebuiesc solutionate amiabil intre parti
In cazul dvs ,avand in vedere ca vecina a ocupat abuziv parte comun cale de acces,
se impune sa sesizati oficial presedintele asociatiei de proprietari cu rugamintea de a se implica in restabilirea ordinii de drept ,respectiv a dispune masurile necesare in sarcina vecinei dvs ,de eliberare a partii comune in discutie
In caz ca intampinati probleme, puteti solicita implicare politistului de proximitate
Ultima modificare: Vineri, 26 Martie 2010
ynocentta, utilizator
Explicati presedintelui asociatiei ca problema trebuie tratata foarte serios, fiindca blocarea cailor de acces intr-un imobil se poate lasa cu amenda de la ISU, in caz de un eventual incendiu, neputand sa se faca intervrntia, iar amenda o plateste presedintele.
Blocarea spatiului poate cauza probleme apreciabile,nu numai in situatii de incendiu,dar chiar si la o eventuala urgenta medicala
Da, dar numai ISU poate lua masura amenzii, nu si salvarea.
procmarci a scris:

Da, dar numai ISU poate lua masura amenzii, nu si salvarea.

In cazuri similare politia de proximitate a aplicat sanctiuni consistente

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Blocarea ușii de la intrarea în casa! lala21 lala21 Buna seara,am luat un apartament la licitație în 2018,l-am renovat ,apoi am plecat din țară.Cand mă întorc acasă,tot timpul găsesc în ușa mea ,mobila ... (vezi toată discuția)
Care este cadrul legal care determină legalitatea sau ilegalitatea ... danieldei danieldei Care este cadrul legal care determină legalitatea sau ilegalitatea depozitării căruciorului la parter sub scări? (vezi toată discuția)
Blocarea caii de acces din spatele blocului micka60 micka60 Locuiesc la parterul blocului si de acum două zile s-a întrerupt curentul în zonă și prin urmare accesul în bloc pe baza cartelei nu a mai fost posibil ... (vezi toată discuția)