am o mare nelamurire.
pt a accesa fonduri nerambursabile pe axa 4.3 POR , codul CAEN eligibil ar fi 5819-alte activitati de editare. am o firma de publicitate cu cod secundar 5819 care cuprinde , printre altele , editarea materialelor publicitare. vreau sa achizitionez imprimante performante alb negru si color pe care sa le utilizez pt printuri , inclusiv printuri de mari dimensiuni-panouri , afise , bannere.
cine ma poate lamuri , va rog , ce intelegeti prin materiale publicitare? am voie sa achizitionez imprimante si pentru printuri de mari dimensiuni?
sau , ce cuprinde mai exact categoria-editarea materialelor publicitare?
sunt disperata,nimeni nu stie ,nici macar cei de la minister.
multumesc anticipat!
#-o
Eu nu inteleg de ce va asteptati ca "cei de la minister" sa stie a interpreta si clasifica toate activitatile din economia nationala, cand obiectul lor de activitate e altul: acordarea de finantari.
Ar fi fost normal sa stie "cei de la ministerul tipariturilor", daca ar exista. Ministerul si statul in general nu sunt sursa cunoasterii absolute, ci pur si simplu trebuie sa va interesati la consultanti specializati. Cum ati facut acum.
multumesc!
stiu ca e ok codul caen , nu stiam daca imprimantele achizitionate se pliaza pe acest cod.adica sa nu ma trezesc ca nu sunt eligibile deoarece sunt destinate activitatii de publicitate si nu de editare-ma astept la orice.
si oricum la minister( de fapt la adr) ar trebui sa se gaseasca macar o persoana sa raspunda , daca tot e asa o problema cu absorbtia fondurilor.
mersi!
Cod caen 7311
asover
care sunt activitatile prevazute de codul caen 7311 \"Activitati ale agentiilor de publicitate\" sau care se pot desfasura in baza acestui cod?
(vezi toată discuția)