avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 666 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Competenta executorilor judecatoresti
Discuție deschisă în Executare silită

Competenta executorilor judecatoresti

Buna ziua!Am de executat silit o hotarare judecatoreasca in care o firma ne este datoare 300.000 milioane lei impreuna cu dobanda legala.Firma se afla la 500 km de sediul firmei noastre.Intrebarile mele sunt:1.Trebuie sa contactez un executor judecatoresc din zona repectiva?2.Daca firma nu are bani in conturi,nu are spatii proprii s.a.m.d.,ce se poate face?..Se poate atrage raspunderea pe bunurile proprii ale administratorului?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Gabriela PĂDURARIU , Alte profesii 21:21, 27 Martie 2010
Daca aveti o creanta certa, lichida si exigibila, nimic nu va impiedica sa cereti deschiderea procedurii insolventei impotriva debitorului si maine!
Executarea silita inceputa ptr. recuperarea creantei din titlu nu va impiedica sa demarati in acelasi timp si procedura insolventei, cu atat mai mult cu cat debitorul dvs. nu este solvabil.

Si inca o mentiune : in momentul in care se pronunta deschiderea procedurii de catre sindic, executarea silita inceputa impotriva debitorului se va suspenda.
Alt dezavantaj: pe langa dvs. mai pot veni pe acelasi dosar de faliment si alti creditori.

Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Martie 2010
Gabriela PĂDURARIU, Alte profesii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie si cerere reorganizare aadynna aadynna ati intalnit vreo contestatie la cerere declansare procedura insolventa in care sa se ceara reorganizarea judiciara, in caz de respingere a contestatiei ? ... (vezi toată discuția)
Prescripție plata salarii compensatorii agentu008 agentu008 Buna ziua! Daca o persoana a fost disponibilizata de la termocentrala Doicesti cu plata salariilor compensatorii, fiindu-i plătita o transa din suma totala ... (vezi toată discuția)
Declarare creanta constand in cheltuieli de judecata Irina S. Irina S. In timpul judecarii unui dosar de insolventa/faliment, inainte de inchiderea procedurii, se mai poate declara o creanta provenita dintr-o HJ prin care au fost ... (vezi toată discuția)