avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1300 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... am somaj si lucrez la negru
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

am somaj si lucrez la negru

patronul la care lucrez acum nu vrea sa ma plateasca deoarece vreau sa plec de la el si cica trebuie sa stau 15 zile in preaviz
dak nu ma plateste acuma si nici atunci ce pot sa fac?
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 13:24, 27 Martie 2010
nu prea aveti ce sa faceti,stati event si acele 15 zile poate va plateste;e o sit mai speciala ,nu aveti nici contract,nici ITM nu-l puteti sesiza ,aveti si somaj,etc,event o act in inst pt pretentii dar aveti nev macar de martori
Ultima modificare: Sâmbătă, 27 Martie 2010
Cristina Voicu, Avocat
am somaj si lucrez la negru

Daca lucrezi la negru nu ai nevoie de preaviz. Deasemenea ai sanse sa nu fi platit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot pleca fara preaviz popescumelinda popescumelinda Buna ziua, As avea si eu o intrebare la dumneavoastra.M-am angajat in 23 sept. la o firma din Bucuresti,dar inca nu am semnat nici un contract.Mi sa promis ca ... (vezi toată discuția)
Obligat sa demisionez eduard edy eduard edy inainte cu aproximativ 3 sapt sa intru in postanatal patronul unde lucrez mi-a dat termen de 15 zile sa imi caut loc de munca si sa imi semnez demisia pe un ... (vezi toată discuția)
Ce sanse am sa depun plangere la itm ? ruslana ruslana Inainte de sarbatori am fost anuntata de catre seful meu sa imi caut de lucru ca firma se va inchide in cateva luni.Contabila mi-an spus sa fac cerere de ... (vezi toată discuția)