avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... expertiza unei masini "aranjata"
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

expertiza unei masini "aranjata"

O masina face subiectul unui proces de partaj, pe langa multe altele. Dat fiind faptul ca masina o foloseste paratul, acesta a "aranjat" cu experta sa scoata o evaluare foarte mica ca si pret, deoarece se stie ca va ramane la el ptr ca are si dreptul de folosinta, care este un avantal! CE SA FAC???? avand in vedere ca suntem la o a doua evaluare a acestei masini. Avocatul meu zice ca, sub nici o forma nu vom mai obtine o alta evaluare! In acelas timp , nu pot permite aceasta situatie! E inadmisibil sa evaluezi o masina VOLSWAGEN TOURAN din decembrie 2004 la 3000euro.Ajutati-ma va rog! Invatati-ma ce sa fac!:((
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:44, 2 Aprilie 2010
Am spus forte clar la o masina conteaza nu numai anul de fabricatie, cel mai mult conteaza uzura.
Daca sunteti nepoliticoasa si nu stiti sa vorbiti incercati macar sa cititi cu atentie.
V-am sugerat o serie de acte care v-ar putea fi de un real folos, cititi ce am scris cu atentie.
Daca nu aveti incredere in sustinerile si in pregatirea avocatului ales,dar aveti dovezi cu privire la cele sustinute in legatura cu expertul,puteti formula plangere panala impotriva acestuia,dar daca nu veti putea dovedi ,acest se va indrepta impotriva dvs.cu sesizare penala pentru denuntare calomnioasa

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier dauna totala sau sa o repar Biancasop Biancasop Buna. Azi am avut un accident, vinovatul nefiind eu, domnu iesea de pe strada sa faca stanga nu s-a asigurat iar eu venind de pe strada principala cu viteza de ... (vezi toată discuția)
Despagubire rca in caz de dauna totala violeta_88 violeta_88 Am avut un accident in urma caruia masina noastra(VW PASSAT DIN 2000) a fost avariata total iar firma de asigurari(BT) a evaluat-o la suma de 2800 de euro. ... (vezi toată discuția)
Dauna totala mariaaaa mariaaaa buna , asigurarea mi-a dat dauna totala pt un vw passat din 2000 , suma la care ei mi-am evaluat masina este de aproximativ 2800E , nu prea imi comvine suna pe ... (vezi toată discuția)