avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1148 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Procura
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Procura

Buna ziua, vin si eu cu o intrebare legata de o procura pentru schimbarea unui card bancar expirat. Proprietara cardului este bolnava (Alzheimer) si in imposibilitatea de a se prezenta in persoana la banca, chiar si insotita. Banca accepta procura iar intrebarea mea este care sint caile de urmat pentru a obtine o procura legala, valabila la banca si nu numai (eventual si costurile pentru notar sau avocat).

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: hedonia , utilizator 16:13, 28 Martie 2010
Pentru ridicarea drepturilor de pensie este necesara o procura speciala. Aduceti un notar acasa si incheiati actul, alta solutie nu exista. Onorariile pentru notar difera iar avocat nu este necesar.
Va multumesc pentru raspunsul prompt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura notariala cora1 cora1 Buna ziua, Mama mea este bolnava de Alzheimer faza moderata si in ultima vreme simptomele bolii s-au agravat. Necesita supraveghere permanenta si o solutie ... (vezi toată discuția)
Pensia mamei Bogdan_77 Bogdan_77 Buna ziua, as vrea sa va prezint urmatoarea situatie si totodata as aprecia un sfat care sa ma scoata din incurcatura. Mama mea este in imposibilitatea de a se ... (vezi toată discuția)
Curatela comez_back_around comez_back_around Buna ziua, Ma ajutati cu un sfat va rog: unul din parinti este imobilizat din cauza artrozei de cativa ani. Se deplaseaza cu carucior cu rotile, dar are nevoie ... (vezi toată discuția)