avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 255 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale declarare punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

declarare punct de lucru

Buna ziua,
tocmai am inchis un punct de lucru (showroom) cu lichidare de stocuri.Am inhiriat un alt spatiu unde nu fac altceva decat sa-mi depozitez diverse unelte de lucru.
Intrebarea este:cum sa declar acest spatiu pe care l-am inchiriat acum la ORC , ce cod caen sa folosesc?
Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ionliliana , utilizator 01:59, 29 Martie 2010
Codul CAEN sau codurile CAEN sunt cele ale societatii dvs! Respectiv , cele care corespund activitatilor pe care le desfasurati!
B-)
MIHAI GRIGORE a scris:

Codul CAEN sau codurile CAEN sunt cele ale societatii dvs! Respectiv , cele care corespund activitatilor pe care le desfasurati!

Si totodata sa nu uitati sa anuntati fiscul ca nu desfasurati activitate, ca poate primiti o amenda pentru uneltele de lucru pe care le depozitati acolo !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen anagrigorescu anagrigorescu O societate de constructii SRL (activ principala) vrea sa se se reprofileze pe altceva, si probabil ca va vinde persoanelor fizice in legislatie se ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru - depozitare marfa ContSters57430 ContSters57430 buna ziua, pentru deschiderea unui punct de lucru, am intocmit hotarea aga cu doua coduri caen: 1. CAEN 4671 – comert cu ridicata al ... (vezi toată discuția)
Hotararea asociat unic AMF2010 AMF2010 buna seara, la deschiderea unui punct de lucru, trebuie modificat actul constitutiv? sau pur si simplu se face o hotarare (as. unic) + anexa pt. ... (vezi toată discuția)