avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1452 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum sa procedez legal?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum sa procedez legal?

In urma unui control, o persoana X , este gasita cu un minus in gestiune (produse) in valoare de 16.000 lei.In urma acestui control gestionara X, semneaza la notar, un angajament de plata, pe o perioada de 2 ani, girand cu casa daca nu plateste.
Persoana care mi-a facut reclamatie la politie, ma acuza de o suma de bani care practic nu este lipsa si care provine din gestiunea persoanei X. Daca s-ar lua procesul verbal care s-a incheiat in urma controlului, s-ar vedea ca produsele respective exista si suma de bani nu este lipsa.
Neavand cum sa intru in posesia acelui proces verbal, singura mea proba ar fi sa obtin angajamentul de plata semnat la notar de gestionara X.
Vreau sa-mi spuneti cum as putea sa obtin acel angajament si daca este legal la ce m-am gandit eu ?
Daca fac imputernicire unui avocat si obtin de la politie o hartie cum ca am un dosar penal, pot sa merg la peroana respectiva acasa si sa-i cer sa-mi dea o copie dupa acel angajament?
Persoana respectiva nu mai lucreaza la acea firma, nu este din Bucuresti si nu stiu la ce notar a semnat angajamentul.Am uitat sa spun ca as merge la politia din comuna respectiva, pentru a ma insotii la acea peroana acasa.
Ce sfaturi imi dati pentru a putea sa intru legal in posesia acelui document?
Cel mai recent răspuns: ContSters126274 , utilizator 13:18, 31 Martie 2010
melnic a scris:

Politia nu vrea sa ceara de la societatea respectiva acel angajament si practic nu vad cum sa rezolv.

Haideti, domnule, glumiti?!
Ce inseamna asta ca nu vrea politia sa ceara? Dvs. trebuie sa propuneti proba in scris. Mergeti si faceti o declaratie in acest sens la dosar.
Daca refuza, urmati sfatul dlui Radu Alexandru, si faceti plangere la procuror.

Si acum pe bune, angajati-va urgent avocat, ca ne mai scrieti data viitoare din parnaie.
Avocat am si degeaba.........eu ma interesez de cum merge dosarul.
Schimbati-l urgent.
Mia recomandat sa mergem la peroana respectiva acasa si nu stiu daca este bine.Cred ca asta voi face.
Cum sa schimb avocatul, imi este jena fata de el, cum sa-i spun ca nu-si face treaba?
Ma lasa pe mine sa ma interesez de tot, el doar ma insoteste, nimic altceva.
Daca dau de un avocat la fel?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plângere Nothingbutthetruth Nothingbutthetruth Dacă ți s-a făcut o plângere direct la parchet de exemplu, dar nu ai fost înștiințat de organele abilitate, ci doar persoana acuzatoare te-a ... (vezi toată discuția)
Coruptie in politie ContSters126274 ContSters126274 Intr-un dosar penal,organul de cercetare penala are voie sa lase partile sa schimbe documentatia din dosar? In cazul asta,ce se poate face? Organul de ... (vezi toată discuția)
Inselaciune bogdan12 bogdan12 buna ziua, pana in luna februarie a acestui an am lucrat la un partener vodafone. Eram reprezentant de vanzari si incheiam contracte de telefonie mobila cu ... (vezi toată discuția)