avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1354 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... dosar penal - furt din magazin
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

dosar penal - furt din magazin

buna ziua!!
am o mare problema si nush ce sa fc...
am fst prinsa cand am incercat sa iau cv dintr-un magazin si mi s-a fct dosar penal.. acum dosarul este in curs de trimitere si mi s-a spus ca va trebui sa ma prezint in fata unui procuror pentru a da o declaratie..
daca la politie am declarat cv si in fata procurorului voi declara altceva ce se va intampla??
politistul mi-a spui ca inca nu se stie daca voi primi doar o amenda administrativa si ca asta depinde doar de ce va scrie el in dosar.. ce as putea face in acest caz? sunt foarte nelinistita cu ceea ce se va intampla.. si nimeni nu-mi spune nimic sigur.
Cel mai recent răspuns: roxanatr , utilizator 17:53, 19 Aprilie 2010
nu-mi voi schimba declaratia, voi spune exact ce am spus la politie in momentul acela.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reprezentare/asistare in dosar penal remus388 remus388 avocatul poate merge singur la Parchet pt. a afla de ce am fost chemat sa dau declaratii? Ii va spune procurorul care este motivul pt. care sunt chemat sa ... (vezi toată discuția)
Am furat din magazin si am fost prinsa...ce mi se intampla?? Kristinaaa Kristinaaa buna ziua, am 23 de ani si recent am terminat facultatea. am fost la sibiu si am furat dintr-un supermarket bunuri in valoare de 180 Ron, adika un milion ... (vezi toată discuția)
Citate politie cristina1980 cristina1980 in anul 2003 a venit politia la mine acasa noaptea cu mandat de perchezitie si o acuzatie de furt. M-au luat la politie,i au incercat sa ma oblige sa dau o ... (vezi toată discuția)