Adrian Tudor 
	    	Consultant asigurari

Adrian Tudor 
	    	Consultant asigurari	    

elena_aldea05 
	    	Utilizator

elena_aldea05 
	    	Utilizator	    

elena_aldea05 
	    	Utilizator

elena_aldea05 
	    	Utilizator	    

nucu$ 
	    	Utilizator

nucu$ 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 andrei111222	                   

Va salut. Am o problema destul de delicata, as aprecia daca as primi un raspuns din punct de vedere legal. Are voie o firma de leasing sa anuleze polita casco ... (vezi toată discuția)
	                    andrei111222	                   

Va salut. Am o problema destul de delicata, as aprecia daca as primi un raspuns din punct de vedere legal. Are voie o firma de leasing sa anuleze polita casco ... (vezi toată discuția)

pyerr79	                   

Buna ziua.In 2008 am facut un contract de leasing cu porsche bank.
Problema 1. Sunt obligat sa platesc asigurarea rca trimisa de ei (ei fiind intermediari) cu ... (vezi toată discuția)
	                    pyerr79	                   

Buna ziua.In 2008 am facut un contract de leasing cu porsche bank.
Problema 1. Sunt obligat sa platesc asigurarea rca trimisa de ei (ei fiind intermediari) cu ... (vezi toată discuția)

MadiTzu	                   

Am incheiat un contract de leasing. Societatea de leasing imi factura ratele de leasing lunar, iar asiguratorul ratele de casco la fel. Acum careva luni, am ... (vezi toată discuția)
	                    MadiTzu	                   

Am incheiat un contract de leasing. Societatea de leasing imi factura ratele de leasing lunar, iar asiguratorul ratele de casco la fel. Acum careva luni, am ... (vezi toată discuția)