avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general depasirea limitei de 3 ani la suspendarea activitatii
Discuție deschisă în Contabilitate în general

depasirea limitei de 3 ani la suspendarea activitatii

Buna ziua,

Am o SRL cu sediul in Bucuresti, sectorul 5, infiintata in 1998 si cu activitate pana in 2003. Din 2003 pana in 2005 am depus declaratiile "pe zero", iar in 2005 am facut suspendare de activitate. In acel moment toate actele si platile erau la zi.

Dupa data suspendarii activitatii (in 2005) si pana in prezent (30-03-2010), nu am mai depus nici un fel de declaratie contabila, nu am mai trecut pe la Finante sau ORC , ... am ignorat cu totul firma.

Va rog daca poate cineva sa-mi spuna ce ar trebui sa fac acum, ma gandesc la impozitul forfetar si depunerea declaratiilor, situatiilor contabile ,... etc.

Firma nu are datorii catre terti, nu are incidente, ...etc.

Este cesiunea o solutie recomandata???

Please help !!!
Cel mai recent răspuns: alidia , utilizator 17:01, 30 Martie 2010
Verificati daca nu cumva societatea a fost deja radiata.
Daca nu s-a intamplat deja, asta se va intampla.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl- activitate suspendata numai la finante, nedepus bilant 2007 la reg com iulia_400 iulia_400 buna, am o problema si nici contabilul nu ma poate lamuri. am un srl neplatitor de tva, cu 2 actionari , infiintata in 2006. am depus documentele fiscale la ... (vezi toată discuția)
Suspendare sau dizolvare srl ? felicity2001ro felicity2001ro Buna ziua, Sunt impreuna cu sotul meu asociati si administratori cu puteri egale la un SRL infiintat in dec 2006 Nu am avut activitate deloc, dar nici un ... (vezi toată discuția)
Societate fara activitate MihaelaChirita MihaelaChirita Buna ziua! Societate infiintata in 2007. Pana in prezent nu a avut si nu are activitate. Pentru incepere si desfasurare activitate se vrea a se depune dosar ... (vezi toată discuția)