am facut o mare prostie, am luat ceva dintr-un hypermarket, am fost prinsa, m-au dus intr-o camera, a venit politia, am dat declaratii, am platit produsul, apoi am fost dusa la sectie, mi s-a luat alta declaratie, mi-au facut poze, amprente, si am ramas cu o multime de nelamuriri, si anume, ei mi-au spus ca nu mi-au facut dosar penal, dar fapta mi se va trece in cazier??? si voi primi acasa o amenda administrativa??? si daca o voi primi cam cand sa ma astept, mentionez ca au trecut cam 3 saptamani de atunci!! multumesc mult,p.s, sunt majora
off ce complicat, de parca as fi fost vreo criminala, legea asta de la noi e asa de tampita, multumesc din suflet pt raspuns!! deci sa ma astept la vreo amenda acasa, nu as vrea sa o primesc acasa, as putea face ceva in privinta asta? sa o iau eu de la posta? sau de la politie? sa evit scandalul parintilor?:(
Amenda care va fi aplicata va fi trimisa pe adresa trecuta in cartea dvs.de identitate.
Nu sunteti"criminala",dar un furt ati comis,ceea ce inseamna o infractiune,iar fapta dvs,indiferent in fata cui,trebuie sa v-o asumati,pentru ca asa trebuie sa procedeze orice om matur
Furt
g3o
Buna seara.Am o nelamurire.O persoana X sa zicem a fost prinsa ca a furat un sac cu detergent dintr-un magazin prin camera video.A fost dusa la politie in urma ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin
bogdan1989
daca am luat din kaufland in decembrie 2010 niste produse in valoare de 250 ron a venit politia au recuperat toate produsele intacte am fost la politie am dat ... (vezi toată discuția)
Furt calificat banal!
stefanu
Buna zioa . MI s`a intocmit dosar penal cu denumire de furt calificat pt urmatoarea fapta . Eram intr`un magazin numit METRO cu niste prieteni , ei vroiau sa ... (vezi toată discuția)