avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1290 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale inchiriere spatiu comercial
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

inchiriere spatiu comercial

proprietarul imobilului are drept de preaviz? sau cum se poate revoca un contract de inchiriere catre o soc, com.? in baza caror legi se intocmesc formularele de contract de inchiriere de la administratia financiara?
Cel mai recent răspuns: Mimi Manea , Consilier juridic 20:41, 30 Martie 2010
De obicei vointa juridica a fiecarei persoane se transpune intr-un contract. Nu este obligatoriu de incheiat tipizatul contractului de inchiriere aflat la admin.fin.
In cazul in care vreti sa denuntati/reziliati contractul de inchiriere verificati art. 1410 si urm. Cod civil si vedeti in ce situatie va aflati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reziliere contract de inchiriere camelia50 camelia50 Am inchiriat unui baiat un apartament. Doresc sa reziliez contractul de inchiriere pe cale amiabila inainte de termen. Unde sa merg?La administratia financiara ... (vezi toată discuția)
Viza flotant-dpdv proprietar picai picai Buna, am un chirias, contract nou. L-am inregistrat la Ad.Financiara. Am gasit pe net [EDITAT] textul: Actele necesare obtinerii vize de flotant Cerere ... (vezi toată discuția)
Act aditional contract burbery burbery Am un contract de inchirie care prevede urmatoarele;\"prezentul contractse incheie pe o perioada de 8 luni, incepand de la data intararii in vigoare, cu ... (vezi toată discuția)