Am primit si eu o citatie care "suna" cam asa eu din... este chemat in aceasta instanta,camera1 complet civil in ziua de.... in calitate de intervenient, in proces cu.....in calitate de petent pentru Fond-plangere contraventionala. si povestea ar fii pe scurt cum ca acum cateva luni am intrat cu masina intr-o caruta pe fondul nesemnalziraii cores[unzatoare a carutasului fiindca era noaptea. Nu am avut nici o vina nici macar o amenda nu nimic carutasul si-a luat amenda si acum primesc aceasta citatie! am motive de ingrijorare? pot sa nu ma prezint?
maine am sa ma duc la judecatorie sa cer o copie de pe dosare si o sa revin cu noi informatii pt a va cere parerea! va multumesc mult pt parerile impartasite si sfaturile date!
Eu am avut si recursul, pentru ca bineinteles ca a facut si recursul, mi-am formulta singur intampinarea, am facut referire la probele administrate si a pierdut irevocabil.
Va sfatuiesc sa va duceti si sa va aparati. Se poate termina rau.Eu cand vad o citaie ma iau fiori.
Stimate Domn, poliția nu stabilește cine este vinovat, acest lucru îl va stabili instanța de judecată, dau dreptate celor care vă sfătuiesc să mergeți până la arhiva instanței că nu e un efort supraomenesc. Nu uitați că dreptatea are două fețe, una pe care o vedeți Dvs. și una pe care o văd părțile potrivnice, rămâne ca cineva să convingă instanța că dreptatea este de partea sa.