avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... act aditional modificare salar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

act aditional modificare salar

Buna ziua,

Am o nelamurire, in momentul cand se modifica salariul trebuie intocmit doar act aditional la contract? nu mai este nevoie de deczie.
Puteti sa-mi atasati un exemplar al actului aditional pt modificarea salariului?

Va multumesc!!!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:00, 14 Septembrie 2010
Modificarile de salariu nu se transmit prin Revisal .. un Model adresa inaintare registru il puteti gasi aici:
[ link extern ]
Va multumesc pentru raspuns
Nici modificarea functiei nu se face in Registrul general de evidenta a salariatilor ?
Va multumesc!!!!
Modificarea functiei se transmite prin REVISAL.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare angella angella lucrez la o societate la care statul este actionar majoritar.am fost angajata cu 4 ore/zi. acum vrea sa ma angajeaza cu 8 ore+majorare de salariul.deocamdata ... (vezi toată discuția)
Vechimea in munca timtexcompany timtexcompany Va rog, daca aveti posibilitatea, oferitimi un model de ACT ADITIONAL privind vechimea in munca (vezi toată discuția)
Act aditional cim avebiba avebiba Ce elemente trebuie sa contina obligatoriu un act aditional pt. modificarea cim de la 8 ore la 4 ore? (vezi toată discuția)