avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1163 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... DEMISIE SAU CONCEDIERE?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

DEMISIE SAU CONCEDIERE?

Lucrez din 1 noiembrie ca Manager de proiect la o firma.Am fost aleasa printr-o firma de recrutare angajata de angajator.
Inca nu am primti o copie a contractului de munca, nici o fisa a postului, nici nu am avut o perioada de proba. Se pare ca acum dupa 3 luni de zile, in care trebuia sa cunosc foarte bine firma precum si proiectele in derulare, si-au dat seama , spun ei, ca nu sunt potrivita pentru acest post.
Astfel incat mi-au propus sa imi dau demisia incepand cu 1 martie, si ei imi platesc salariul si pe luna februarie fara a trebuis a merg la servici.
Sau, in cazul in care nu sunt de acord, ma concediaza ei.
In cazul in care accept sa imi dau demisia, trebuie sa prezint astazi o demisie ( prin care imi dau demisia incepand cu 1 martie) in scris la sediul firmei.

Ce varianta sa aleg?
Cel mai recent răspuns: durusoctavia , utilizator 14:56, 2 Februarie 2007
- ai semnat contractul de munca?
- mai bine ii lasi sa te concedieze si in functie de motivare ataci decizia.
macar sa te alegi cu un somaj sau ceva acolo;)
Da am semnat contractul, doar nu am primit nici o copie, cum ar fi fost normal.
Si nu. nu ma intereseaza somajul, voiam sa stiu doar care varianta ar fi mai buna pentru mine.

Eu as merge pe demisie.
Nu da bine la CV sa apara o concediere;)
Sau poti merge pe incetarea de comun acord a contractului. Asa ar fi cel mai elegant...
Eu zic sa iti depui demisia. Asa e cel mai bine. Nu cred ca vrei sa ai ca si background o concediere, mai ales una pe motive independente de tine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie sau concediere? alinasas alinasas Lucrez din 1 noiembrie ca Manager de proiect la o firma.Am fost aleasa printr-o firma de recrutare angajata de angajator. Inca nu am primti o copie a ... (vezi toată discuția)
Schimbarea sarcinilor de munca fara a semna o nou fisa de post ContSters106545 ContSters106545 Buna ziua, Lucrez la o companie internationala de consultanta in resurse umane ca si Consultant Researcher, filiala din Romania fiind mica (3 angajati). ... (vezi toată discuția)
Angajarea din somaj si dupa 3 luni disponibilizarea CHIRILA GELU CHIRILA GELU In 1 martie 2010 am intrerupt somajul si m-am angajat la o societate comerciala . Astazi 8 iulie angajatorul imi trimite sa semnez o cerere de concediu fara ... (vezi toată discuția)